سینمای آسیب دیده دوران اصلاحات را نجات میدهیم
خبرگزاری فارس: معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از تمام انتقادات در جهت اصلاح سینمای ایران استفاده میکنیم و تلاش خود را به کار میگیریم تا سینمایی که در دوران اصلاحات آسیب جدی دید را به سر منزل مقصود برسانیم.
جواد شمقدری در حاشیه برگزاری جشنواره قرآنی تسنیم در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به انتقاد برخی فیلمسازان مذهبی از وضعیت موجود سینما در کشور اظهار داشت: دغدغه فیلمسازان مذهبی کشور صحیح است و مسئولان سینمایی کشور هم در این خصوص نگران هستند.
وی با بیان اینکه مدیران فرهنگی باید ظرفیت انتقادات تند را داشته باشند، تصریح کرد: فیلمسازان قرآنی باید به منظور برطرف شدن دغدغههای خود پیگیر ساخت فیلمهای قرآنی با ابعاد آرمانگرایانه و متناسب با فرهنگ اسلامی و انقلابی باشند.
*از تمام انتقادات در جهت اصلاح سینمای ایران استفاده میکنیم
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: از تمام انتقادات در جهت اصلاح سینمای ایران استفاده میکنیم و تلاش خود را به کار میگیریم تا سینمایی که پس از انقلاب و در دوران اصلاحات آسیب جدی دید را به سر منزل مقصود برسانیم.
شمقدری با اشاره به تخصیص بودجه برای مراکز استانی به منظور ساخت و تولید فیلمهای قرآنی تصریح کرد: در این خصوص چهار فیلم قرآنی مورد حمایت قرار گرفته و فیلمنامهها پس از بررسی و تصویب نهایی ساخته میشوند.
وی افزود: بسیاری از این فیلمها به دلیل زمانبر بودن در مرحله تصویب به جشنواره سال جاری نرسیدند و معتقدم از هماکنون برای جشنواره آینده فیلم قرآن و عترت تعداد بسیاری فیلم توسط فیلمسازان جوان در شهرستانها و با حمایت مرکز سینمای جوان ساخته میشود.
*جشنواره تسنیم را بینالمللی میکنیم
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به رویکرد دولتمردان فرهنگی به منظور بینالمللی شدن جشنواره قرآنی تسنیم اشاره کرد و بیان داشت: باید در این زمینه تجربه جشنوارههای فرهنگی و هنری رضوی را مد نظر قرار داد و در برخی حوزههای این جشنواره خیلی بیمقدمه بینالمللی شد که در شان جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) نیست.
شمقدری افزود: جشنواره ملی قرآنی تسنیم باید با تجربه اندوزی زمینه بینالمللی شدن را فراهم کند و معاونت سینمایی هم درصدد است تا این جشنواره بینالمللی شود چون ظرفیت تولید فیلمهای قرآنی در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی وجود دارد.
وی با بیان اینکه باید فیلمسازانی را در عرصه بینالمللی شناسایی و جذب کرد، بیان داشت: باید با آموزش فیلمسازان جوان در حوزه مفاهیم فرهنگ قرآنی زمینه بینالمللی شدن این جشنواره فراهم شود.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به الگوبرداری کشورهای جهان از سینماهای مذهبی کشور اشاره کرد و گفت: با محقق شدن برنامهها و چشماندازهای کشور میتوان حجم و کیفیت فیلمهایی با مضامین قرآنی را بالا برد و بیتریدی این جشنواره در سالهای بعد بینالمللی میشود.
شمقدری بیان داشت: سینمای ایران با تمام ضعفها و انتقادات تندی که به آن وارد است نه تنها برای کشورهای اسلامی بلکه برای بسیاری از کشورهای دیگر نیز الگو شده است که باید با برطرف شدن معایب این فیلمها، جامعه از فرهنگ غنی اسلامی و قرآنی بهرهمند شود.